Recension av Divi WordPress-tema – Elegant Themes

Som både front-end och back-end designer brukar jag föredra att skapa egna WordPress teman från grunden då man får mer kontroll över innehållet och alla funktioner. Men alla projekt kräver inte en helt unikt anpassaad layout och ibland så är tidsbudgeten låg för ett projekt och då kan det underlätta mycket med ett färdigt WordPress-tema. De teman jag har köpt tidigare har alltid varit från ThemeForest, men vid senare dar har jag börjat använda mig av temat Divi, utvecklat av Elegant Themes och jag måste säga att jag är riktigt imponerad 🙂

De flesta storsäljande WordPress-teman som finns har ofta en inbyggd ”page builder/visual composer” som jag tycker är överflödig och skapar mer problem en nytta. Det är ofta problem med versionsuppdateringar, eller funktioner som inte fungerar. Resultatet blir inte alltid precis som man vill ha det.

Klicka här för att köpa Divi WordPress tema.

Divi har dock imponerat mig med sin egenbyggda Divi Builder som hittils har fungerat helt utan problem. Det lever verkligen upp till what-you-see-is-what-you-get då redigeringarna görs direkt i front-end. Det är lättare att beskriva funktioner med video än med text så därför bifogar jag här en liten video som de själva lagt upp på sin webbplats:

Pris
Divi är utvecklat av Elegant Themes och deras prismodell är väldigt snäll. Det kan tänkas vara dyrt med 80$ för ett tema, men man får så mycket mer än bara temat. Man får även tillgång till totalt 87 teman när man köper 1 och licensen gäller för obegränsat med webbplatser.

Support
Förutom att Divi temat är lättanvänt, snyggt och laddar snabbt så är jag även imponerad av deras support. De är inprincip online 24/7 och svarar gärna på frågor angående deras egna teman.

Design
Varje ny webbplats man skapar i Divi utgår från en tom layout med en header. Detta gör att det är lätt att skapa flera helt unika och olika webbplatsdesigner med ett och samma tema. Eftersom att det är så flexibelt går det att få fram väldigt många olika layouter och typer av sidor. Bygger man många sajter som man vill ska se olika ut kan man fortfarande använda samma tema och redigera det till så man vill ha det.

Klicka här för att köpa Divi WordPress tema

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.