Kan social media länkar förbättra dina positioner?

Kan social media länkar förbättra dina positioner? Inte vet jag. Vet du? Enligt Google själv så verkar det inte vara negativt iallafall. Nedan ser du hur den organiska trafiken ökat som resultat av en Facebook-kampanj för en utav våra affiliatesajter. Reaktioner, delningar och förtroende i sociala medier har solklart en betydelse i den stora SERP-fighten.

Social Media Spam

Jag använder mig av verktyget FB Chameleon för att passivt utan att behöva lägga ner egen tid och energi skapa innehåll på mina Facebook sidor.

Tjänsten delar automatiskt relevanta poster från Facebook sidor som jag har ställt in och inte nog med det så har det även förmågan att kommentera andra Facebook-sidor på automatik för att locka fler följare till sidan. Många länkar och delningar leder till backlinks och ett ökat förtroende för både Facebook-sidan och den ihopkopplade webbplatsen.

fbchameleon-event-history

En reaktion på “Kan social media länkar förbättra dina positioner?”

  1. Tack själv ‘ en lott fördelar sådan en livsviktig informationen. Underbar förklaring. Jag kommer säkert att gräva det och personligen föreslå mina vänner. Jag är säker på att de kommer att gynnas av denna webbplats.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.