Recension av Divi WordPress-tema – Elegant Themes

Som både front-end och back-end designer brukar jag föredra att skapa egna WordPress teman från grunden då man får mer kontroll över innehållet och alla funktioner. Men alla projekt kräver inte en helt unikt anpassaad layout och ibland så är tidsbudgeten låg för ett projekt och då kan det underlätta mycket med ett färdigt WordPress-tema. De teman jag har köpt tidigare har alltid varit från ThemeForest, men vid senare dar har jag börjat använda mig av temat Divi, utvecklat av Elegant Themes och jag måste säga att jag är riktigt imponerad 🙂

Fortsätt läsa Recension av Divi WordPress-tema – Elegant Themes

Livechat till din hemsida – hur fungerar det?

Ge dina kunder extra bra support genom en livechat. Genom att göra din support tillgänglig via en livechat gör du inte bara kunderna glada, du skapar också mer trovärdighet för din webbplats/e-handel då det bevisar att det faktiskt finns någon verklig person bakom butiken. Att chatta med kunder via din webbplats är att jämföra med att stå i kassan i en fysisk butik. Varför inte ta chansen och försöka sig på lite merförsäljning när du endå är igång? Du vet när du köper en radiostyrd bil och säljaren frågar dig om du vill köpa till batterier? Med en livechatt kan du göra precis samma sak via din webbutik. Det finns många stora webbutiker som inte har en livechat idag, så genom att installera en på din egen webbplats ser du till att vara steget före.

Fortsätt läsa Livechat till din hemsida – hur fungerar det?

Äta mat på Malta – 7 recensioner av bra restauranger

Att äta mat på Malta är väldigt gött, oavsett om man gör det hemma eller på restaurang. Fördelen med att äta på Malta är att det alltid är soligt. Man säger ju att den verkliga smaken och ätupplevelsen uppfattas av ögonen, och vem vill inte äta en somrig måltid på en tallrik som glänser i solen? Att man kan grilla året runt gör inte heller matupplevelsen sämre för den som gillar att äta gott – och länge.

Fortsätt läsa Äta mat på Malta – 7 recensioner av bra restauranger